De senaste filmernaHär är ett axplock av de senaste filmerna vi sett:

The Informant : Matt Damon i regi av Steven Soderbergh. Baserad på en sann historia om en man som samarbetade med FBI i en brottsundersökning mot företaget där han jobbade. Rolig, intelligent film.

District 9 : Helt ok action film med helt unikt uttryck och historia. Det som gör det hela lite mer speciellt är att filmen utspelar sig i Sydafrika och de kopplingar man kan göra mellan de utomjordiska varelserna i filmen och de svartas historia i landet.

The Curious Case of Benjamin Button : Oscarsnominerad film med Brad Pitt där han lever sitt liv baklänges. Han föds som en gammal man och blir med åren yngre och yngre. Storslagen film, med fantastiskt smink och specialeffekter, men inget jag blev speciellt tagen av.

Little Children : Fantastisk film av Todd Field med Kate Winslet och Patrick Wilson i huvudrollerna. En yttre lös historia—en sexualförbrytare bor i bostadsområdet—håller samman en mängd intressanta karaktärer och relationer. Sexig och sorglig, spännande och deprimerande, allt på samma gång.

Nick and Norah’s Infinite Playlist : Charmig historia om tonårskärlek som utspelar sig en natt på Manhattan, men utan att vara sockersöt och falla i de vanligaste klichéerna. Michael Cera (“Juno“ och “Arrested Development“) är perfekt i rollen. Hoppas han aldrig mer jobbar med Jack Black!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0