Min favorit i Eurovision Song ContestKom över det Sverige! Så blir det ibland... "Hero" var aldrig min favorit i årets tävling. Jag gillade Turkiets rocklåt, Bosnien - Herzegovinas glada DiLeva sång och om inte Armeniens sångerska hade sjungit så illa hade hennes "Qele Qele" också kunnat platsa bland mina favoriter. Frankrikes electropop funkade inte live, men studioversionen är ju väldigt bra. Och så Schweiz som ju inte ens tog sig till final... Men den låt jag allra helst hade sett som vinnare är... Serbien. Igen. Förra året vann de ju med min favorit "Molitva". Den låt de hade i år var nästan i samma klass! Verkligen snygg!

Grattis på Mors Dag

Mors Dag

Grattis på Mors Dag! På bilden ser ni min mamma med sin mamma och en svägerska...

Memorial Day Weekend

Det är Memorial Day Weekend här i USA den här helgen. Vi gick tidigt från jobbet i fredags (direkt till baren som ligger intill) och är lediga på måndag. Det ska bli fantastiskt skönt!

Seger i Kalifornien

Trots att guvernör Arnold Schwarzenegger lade in sitt veto sist frågan var aktuell, kom idag den glädjande nyheten att California Supreme Court tillåter samkönade äktenskap. De finner att den lag som hindrar homosexuella att ingå äktenskap strider mot den amerikanska konstitutionen. Kalifornien blir därmed den andra delstaten i USA som tillåter samkönade äktenskap; Massachusetts var först 2004. Ett steg i rätt riktning, men räkna med hätska debatter framöver...

Läs mer på CNN

Film : Vita's Garden

Movie : Vita's Garden

Min kompis Shalini har gjort en ny kortfilm; "Vita's Garden" som just nu visas på websidan Doorpost Filmproject. Där kan man även rösta på filmen om man känner för det...

N.E.R.D : Everybody Nose


Puerto Plata

Puerto Plata

Puero Plata, Dominikanska Republiken, 1-5 maj 2008

Design : Match.com Insiders' Guide

Match.com Insiders' Guide

Det här är anledningen till många sena kvällar de senaste veckorna: Match.com's Insiders' Guide. Varje år gör Match.com två större kampanjer. Det här är vårens kampanj i USA, och ja, det är jag som gjort den! =)

Du kan se microsajten här (inloggning krävs, men det är gratis).
Här kan du läsa om kampanjen på AOL Money & Finance.

Robyn : CobrastyleRobyn sjunger "Cobrastyle" på Letterman i förra veckan. Kanon! Jag försöker påverka min omgivning här så mycket jag kan om hennes excellens.

Film : Ramchand PakistaniDen andra filmen vi såg under Tribeca Film Festival var "Ramchand Pakistani" från Pakistan. En sann historia om en pojke som fängslades i Indien efter av att misstag korsat gränsen mellan Indien och Pakistan 2002. Han och hans far misstänktes vara spioner, vilket ledde till många år i fängelse. Jag tror att vi samtliga tyckte bättre om den här filmen än om svenska "Let the Right One In" som vi såg några dagar tidigare.


Ny kille i familjen

Nyfödd

Den 4 maj blev Anna (brorsdotter) och Peter föräldrar till en liten kille. Inte så liten egentligen: 4028 g och 51 cm.

Grattis till er. Och välkommen till världen lille du!

RSS 2.0