Igårkväll fick jag väskan...

Igårkväll fick jag väskan, nästan som en födelsedagspresent! Tolv dagar tog det...

Bilder från pappas 82-årsdag

Pappa fyller år

Bilder från pappas 82-årsdag i juli. Egentligen skulle vi ätit utomhus, men vädret ville annorlunda. Vi åt middag och sedan blev det boule turnerning (på blodigt allvar) på gården. Paresh och jag var lite matta från kvällen innan (hos Birgitta och Sean) och var de första som gick och la sig - vid tvåtiden. Då pågick fortfarande boulespelet...

     

Ingen väska

Nu är det 11 dagar sedan jag kom tillbaka till New York, och jag har fortfarande inte fått tillbaka min resväska. Men igår fick jag i alla fall ett samtal från American Express (inte flygbolaget!!) där de bekräftar att min väska är hittad och på väg till New York! Få se om den kommer under dagen idag eller imorgon... Det spelar inte så stor roll egentligen, skönt bara att de hittat den!
 
Igår fick jag höra en mardrömshistoria om hur väskor förvaras i stora hangarer där ingen längre kollar upp dem. Efter några månader säljs de vidare till någon second hand försäljare... Skönt att det inte blev så!!


Religion kills!

CNN visar i veckan reportageserien "God's Warriors" som i tre avsnitt skildrar religiös fanatism inom judendom, islam och kristendom. Mycket spännande! Om ni har tillgång till CNN, missa inte repriserna!

Detta är ju som bekant ett ämne som ligger mig nära om hjärtat. Om ni har tid och lust, läs gärna min uppsats "The Dark Side of Religion".

Sean och Birgittas sommarstuga

Sean och Birgittas sommarstuga

En kvälll i juli besökte vi Sean och Birgittas nya sommarstuga utanför Harads. Det blev en kväll med många barn, grillad mat, vin, bastubad och dopp i älven. Förutom Sean och Birgitta var där också Seans bror med familj från Irland, Birgittas syster med familj, Anders och Cecilia och ett par överförfriskade grannar. Det var kanontrevligt och förhoppningsvis kan vi ses där igen nästa sommar!

   
    

Halstrad strömming

Halstrad strömming

När Paresh kom upp till Boden blev fisk till middag varenda dag. Grillad lax, rökt aborre, eller som här halstrad strömming. Inte Paresh emot, han älskar fisk! Det var kanontrevligt att vara hemma i Hundsjö i två veckor för att ta det lugnt och träffa familjen! Sprang runt sjön för första gången i mitt liv... Det blev bara en gång dock... New York Marathon får nog vänta till 2008...

   

In all honesty...

Jag i mustach

...do I pull this off?

Jag kan inte bestämma mig om det ser lite tufft ut eller bara extremt... konstigt...

Första gången jag träffade Jack

Jack

I mitten av juli träffade jag min systersdottersson Jack för första gången. Det var i en period när det var mest mamma Camilla som gällde (en period som tydligen redan är över), men några stunder fick man i alla fall vara kompis med honom!
Otroligt söt, eller hur?!

   

Foto : Sommar i Boden

Sommar i Boden

Jag ska ladda upp en massa bilder från min semester i Sverige.
Vi börjar med lite sommarkänsla från Hundsjö med omnejd...

   

Som sagt...

Som sagt, jag gillar verkligen INTE att resa... (scrolla ned och se mitt inlägg om resan TILL Sverige). Igår när jag flög tillbaka till New York hände följande:

Jag hade köpt en biljett via London, men jag kunde inte checka in online för sträckan London-New York. Inte ens på plats på Arlanda kunde de checka in mig den sträckan (?!). Så när jag landar i London (försenat såklart) får jag tränga mig förbi HORDER av människor i säkerhetskontrollen för att ha en chans att hinna.

När jag äntligen kom fram till disken för att checka in, var där redan kaos. Några andra passagerare får höra att de precis missat sitt flyg. Varför säljs biljetter med så tajta connections när Heathrow tar sån tid numera? De drog med en grupp av oss från en disk till en annan (halvjogggandes genom terminalen), och när incheckningen äntligen var avklarad var det bara att rusa till gaten.

Min vegetariska mat fanns inte ombord.

Vi landade i New York ca en timme försenade.

Och... min resväska var borta igen (båda vägarna den här resan), och det tog ca en timma att få göra en anmälan.

Ringde in imorse för att kolla vad som händer, men då var deras datorsystem nere...

Jag vet - Jag ar en gnällspik...
Men nu är jag "hemma" igen och längtar efter lite vardag!

Tillbaka till New York

Jaha, då var Sverige vistelsen över för den här gången...

Två veckor i Boden och två veckor fördelat mellan Stockholm och Zurich, och imorgon flyger jag tillbaka till New York.

Jag kommer lägga in bilder allt eftersom när jag jag landat lite i vardagen...

Vi ses till jul!

RSS 2.0