Erik Hassle : Don't Bring Flowers After I'm Dead


Film : Art & CopyJag såg precis den här trailern och ska nu övertala Paresh att det är den här filmen vi ska se idag! :) Vi ska även hinna med gymet, yoga och Ikea... Hmm...

Passion Pit : To Kingdom Come


Mika : We Are Golden


Städat

Man kan knappt tro det är sant, men vi har städat vår lilla lägenhet i sex dagar! Vi har gått igenom varje liten låda, varje vrå och kastat/donerat många säckar av saker vi inte behöver längre. Jag höll på bli tokig den sjätte dagen när jag fick en känsla av att vi inte skulle hinna färdigt den dagen heller! Vi bor trots allt i en tvåa! Men nu när allt är klart känns det fantastiskt! Plats att andas och leva!

10 år senare


Förra fredagen firade jag och Paresh 10 år sedan vi träffades. Vi gick till övergångstället (55th Street / Park Avenue) där vi möttes. Vi tog en drink på restaurangen där vi åt middag. Tyvärr hade stället förvandlats till ett stekhus så vi åt istället hummer på en restaurang i Meat Packing District. Det blev en härlig dag och nu ser vi framåt mot nästa tio år.

Movits! : Fel del av gården


Tillbaka i New York igen

Efter sju hela veckor i Sverige är jag nu tillbaka i New York. 

Jag måste säga att jag njutit av Sverige i sommar. Alltifrån att springa på grusvägar och simma i insjöar till att baka bärpajer och koka rabarberkräm. Fyra västerbottenostar har gått åt, jag har njutit av kräftor, kantareller, mandelpotatis, tunnbröd, fil, färska jordgubbar, frasvåfflor, öl och svenskt kaffe. 

Jag har sprungit en hel del. Jag borde ha kommit upp i ungefär sex mil. Två gånger klarade jag av 12 km, men oftast sprang jag en sträcka på 5 km. Nu ska jag försöka hålla igång träningen hela hösten och vintern... 

Det har varit grymt att träffa alla gamla vänner! Tack gode gud att vi lyckas hålla vänskapen vid liv trots att vi det går så långt mellan gångerna vi ses! Ni betyder så mycket! 

Allra mest har ju resan handlat om att hjälpa mamma och pappa flytta från huset i Hundsjö till lägenheten i Boden. Det har gått bra, vi hann med otroligt mycket och det var skönt att jag hade en sommar då jag hade tid att stanna så länge hemma. Det är förstås vemodigt att de flyttar (mest för dem så klart), men lägenheten är finfin och de kommer nog trivas bra där! 

Och nu är jag här! Igår gick jag och Paresh på makrobiotisk restaurang och promenerade sen från 13:e gatan på västra sidan till Grand Central, 42:a gatan på östra sidan. Ikväll blir det springrunda i Central Park och eventuellt en bio eller dvd. Imorgon firar vi att det är på dagen 10 år (herregud) sedan vi träffades. Lördag blir det lite shopping, lite utrensning hemma och yoga. 

Ska försöka hålla bloggandet igång...

RSS 2.0