Michael JacksonNej, jag är inte förkrossad! Den Michael Jackson som jag älskade försvann för många år sedan! Se ovan för några exempel! Men däremot ett väldigt tragiskt slut på ett tragiskt liv!

Jag längtar efter...

...familj och vänner (så klart), men även:


- Sol (sämsta sommaren jag upplevt i New York)


- Fil och havrefras med färska jordgubbar


- Fågelsång


- Utomhusfika


- Grillad halloumi med vitt vin (halloumi är så dyrt i New York att jag aldrig köper det fastän det är så gott)


- Bad i alltför kallt vatten (allt annat vore ju orealistiskt!)


- Träffa alla barn!


Hemskt att hälften handlar om mat när jag borde droppa några kilon!


Hem till Sverige

Idag flyger jag till Stockholm där jag stannar i ca 10 dagar (jag måste skaffa nytt pass och nytt student visa) innan jag åker vidare till Boden där jag stannar i en månad. Hoppas jag hinner träffa alla vänner! Jag har samma mobilnummer och email som förrut, annars kan ni skriva via facebook eller här på bloggen!


SYTYCD : Karla & JonathanKlicka här om ni vill höra vad juryn tyckte... Spola fram ca 4 minuter.

Broadway : In the HeightsVi såg musikalen “In the Heights“ i förra veckan. Kanonbra! Jag hittade inte nån video som riktigt gör den rättvisa, men det är verkligen en grym föreställning. Missa inte!

Inga fotningar

Alla mina fotningar har slutligen blivit inställda, åtminstone tills jag är tillbaka i New York i augusti. Trist, men så blir det när det regnar VARJE dag!

Fotning idag

Om bara vädret tillåter så ska jag fota en ny modell idag. Just nu är det dock väldigt grått ute, så det hänger lite löst!


Betyg vårterminen 2009

Genres of Photography A+
History of Graphic Design A+
Typography A-
Creative Writing Workshop A+

Ett A-? Vad är nu detta? Håller jag på bli en slacker? :)

Moneybrother : Born Under A Bad SignVilken bra video! Grattis Anders!

Tryck på HQ knappen för bättre kvalitet.

Name The Pet : SunshineSvensk musik slutar aldrig imponera!

Tryck på HQ knappen för bättre kvalitet.

Ödlorna är tillbakaTV-serien vi älskade på 80-talet är tillbaka. Kanalen ABC kommer visa nyinspelade avsnitt av "V" i höst! Jag kommer sitta klistrad (i alla fall första avsnittet)!


Two White Horses : Good Times Are Gone Forever


Tryck på HQ knappen för bättre kvalitet.

Foto : Ännu mer Jazz

 
 

Jag jobbar vidare på bilderna på Jazz. Jag ska väl i slutändan leverera ca 10 stycken. De här tre var hans egna favoriter...

Se fler och större bilder på min Flickr sida.

Obamas tal i KairoDet här är bara de första fem minuterna av ett nästan timmeslångt tal President Obama höll i Kairo tidigare idag. Jag har inte sett talet i sin helhet ännu, men visst står det rätt klart att Obama kommer hålla sitt löfte om CHANGE! I talet säger han bland annat: "I have come here to Cairo to seek a new beginning between the United States and Muslims around the world", han citerar Koranen och pratar arabiska ("Salaam Alaikum", ungefär "Frid vare med er"). Vem trodde att USA skulle kunna gora en sådan helomvändning? Helt underbart! Jag skulle berätta att jag började gråta, men det har väl ni som känner mig redan förstått...

Foto : Mera Jazz


Trots att första försöket inte riktigt föll min modell i smaken, så bestämde vi oss i alla fall för att göra ett andra försök, och jag tror minsann att det funkade bättre. Kan det vara så att lite nervositet gör att man anstränger sig mer? Här är två bilder av flera hundra vi tog på Brooklyn Bridge i lördags. Fler kommer inom kort...

Se fler och större bilder på min Flickr sida.

RSS 2.0