Film : The Golden Compass / Superbad / Wal-Mart

Våra tre senaste filmer:

"The Golden Compass" med Nicole Kidman och Daniel Craig är en saga i stil med "Sagan om Ringen". Vad som lockade mig att se den är att den handlar om hur organiserad religion stjäl barnens själar och aktivt försöker stoppa människor från att se sanningen... Mäktigt, men inte mästerligt!

"Superbad" är ännu en komedi från teamet som gjorde "40 Year Old Virgin" och "Knocked Up". De verkar ta komedi på allvar om ni förstår hur jag menar. Den här filmen är rolig, och välspelad, men kanske inte lika bra som de andra två. Jag är nog helt enkelt inte tillräckligt "grabbig" för att hänga med på alla skämt. Absolut rolig dock...

"Wal-Mart - the High Cost of Low Price" är en dokumentär om världens största varuhuskedja. Låga priser, visst... Men hur? Jo, de betalar helt enkelt inte sina anställda dugliga löner och köper sina produkter från fabriker i Kina där folk knappt får sova mellan skiften. Vi har velat se den här filmen länge, och det var intressant att lära sig mer om ämnet... Men det är inte en så bra film. Det kändes lite som att se ett studentprojekt... Tyvärr.

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0