Göran Hägglund is doing God's work!

Göran Hägglund

Vad är egentligen skillnaden mellan Sverigedemokraterna som motarbetar invandring och nya svenskars rättigheter, och Kristdemokraterna som tar varje strid de kan för att motarbeta homosexuellas rättigheter? Båda partierna verkar ju i praktiken uteslutande mot en grupp i det svenska samhället. De står INTE för samma rätt- och skyldigheter för alla människor oavsett ursprung och sexuell läggning.

Imorse lyssnade jag på P1's lördagsintervju med KD's partiledare Göran Hägglund (ladda ned från iTunes här). Han tänker, med sitt försvinnande lilla 6% parti göra allt han kan för att stoppa könsneutrala äktenskap, något som alla andra riksdagspartier är för.

Han tycker vi borde nöja oss med partnerskap - vilket är ironiskt eftersom Kristdemokraterna motarbetade partnerskapslagen när den var uppe för diskussion ett decennium sedan. Han tycker även att lagen om homosexuella pars rätt att prövas som adoptivföräldrar är "fel" och borde ses över...

Jag har lust att fråga Göran Hägglund på vilket sätt Kristdemokraterna verkar FÖR homosexuellas rätt i samhället. Finns det NÅGONTING de skulle vilja förändra för att förbättra livssituationen för homosexuella par i Sverige, eller vill de BARA motarbeta oss?

Religion kills!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0